Home / NOVOSTI / Hronika / Biće saslušani Mugoša i Subotić

Biće saslušani Mugoša i Subotić

U postupku trajnog oduzimanja imovine od Svetozara Marovića i Radojice Krstovića, koja je po ocjeni specijalnog tužilaštva nelegalno stečena, u Višem sudu u Podgorici 4. septembra kao svjedoci biće saslušani Stanko Subotić i Zoran Mugoša.

Saslušanje Subotića, kao i Mugoše tražila je specijalna tužiteljka Lidija Vukčević.

Subotić bi trebalo da bude saslušan zbog pozajmice pd 1,2 miliona eura koju je dao Isatu Boljeviću. Taj novac Boljević je, kako je svjedočio na ranijem ročištu, pozajmio Radojici Krstoviću kako bi kupio vilu u naselju Babin do od Marovića.

Na današnjem suđenju je pročitan i dopis Uprave za nekretnine filijale u Budvi, odnosno hronologija vezana za parcelu u Krimovici, čiji vlasnici su bili Svetozar i njegov brat Dragan Marović. Prema tom dopisu, Svetozar je 16. januara 2012. godine svom sinu Milošu ugovorom poklanio svoj dio parcele.

Takođe je navedeno da je dvije sedmice kasnije Miloš Marović taj plac prodao Radovanu Peroviću za 240.000 eura koje su isplaćene prije potpisivanja kupoprodajnog ugovora. Ovim novcem je kupljena kuća u Babinom dolu, koja je kasnije prodata Krstoviću.

CdM

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *