Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica - Volim Podgoricu

Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povodom 17. jula Dana opštine Andrijevica, uputio je čestitku Predsjedniku opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine Dobrašinu Laleviću,odbornicima Skupštine i građanima Andrijevice.

“U danima kada se prisjećamo slavne crnogorske istorije, hrabrosti i antifašizma njenog naroda, prilika je da ukažemo i na nemjerljiv doprinos koji su građani sjevera i Andrijevice dali u stvaranju savremene Crne Gore, članice NATO-a i predvodnice na putu ka EU. Tokom svog mandata, zajedno sa Vladom, posvećeno ću raditi na realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata i privlačenju stranih investicija, što će, uvjeren sam, rezultirati ravnomjernijim regionalnim razvojem i blisko boljoj budućnosti za sve njene građane, kao i jačanju pravne države i njenih institucija”, navodi se u čestitci Đukanovića.

On ističe da je opština Andrijevica je na dobrom putu da nastavi sa razvojem projekata na bazi korišćenja prirodnih potencijala, kako bi ubrzala rast lokalne ekonomije i poboljšala kvalitet života svih njenih građana.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com