DRAMA NATAŠE BEKVALAC U CRNOJ GORI: Pozlilo joj na plaži, hitno završila u BOLNICI! - Volim Podgoricu

DRAMA NATAŠE BEKVALAC U CRNOJ GORI: Pozlilo joj na plaži, hitno završila u BOLNICI!

Nataša Bekvalac odmorala se  nekoliko dana na Jadranu, ali je njen organizam bio isuviše slab i navodno joj je pozlilo i završila je u bolnici.

Nakon teškog perioda koji je proživjela prethodnih meseci, otkako ju je suprug Luka Lazukić pretukao, Nataša Bekvalac se posvetila poslu i porodici. Ona je u petak i subotu imala nastupe u Crnoj Gori, nakon čega je ostala dva dana da se odmori na Jadranskom primorju. Ipak, pjevačica je zbog pada imuniteta završila u bolnici.

– Nataša u posljednje vrijeme slabo jede. Dosta stresa je imala u poslednjih nekoliko mjeseci, i nikako da se vrati normalnoj ishrani. Poslednjih nekoliko dana je bila baš aktivna, doputovala je u Crnu Goru, dosta je bila na suncu, a zatim je održala i dva nastupa. Publika ju je zaista odlično dočekala i napravila je pravi spektakl. Ipak, u nedjelju ujutru joj je pozlilo, stigao je umor i morala je da posjeti ljekara. Nakon pregleda oni su joj dali infuziju, nakon čega joj je bilo bolje. Kako joj ne bi propao dan, ona je otišla na plažu, ali je vrijeme uglavnom provodila u hladu, odmarala je i jela salatu – kaže izvor blizak pjevačici.

– Svi znaju šta se Nataši desilo u posljednje vrijeme, a od prevelikog stresa koji je proživjela je malo jela. To je najveći uzrok njenog mršavljenja za tako kratko vrijeme. Oni koji su je sreli na plaži uputili su joj riječi podrške i pohvalili njen izgled – dodaje izvor.

Nata je kratko boravila u Crnoj Gori jer se vratila u Beograd, gdje su je čekale ćerke Hana i Katja. Poznato je da Nataša najviše voli da provodi vrijeme sa ćerkama, pa nije mogla da dočeka trenutak kada će ih videti. Njih tri će leto uglavnom provesti na salašu u Čeneju, osim kada pjevačica ima poslovne obaveze.

Volim Podgoricu/Kurir.rs/Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com