MUŠKARAC UZNEMIRIO RODITELJE I DJECU U PARKU: MANIJAK skinuo gaće i masturbirao pred djecom - Volim Podgoricu

MUŠKARAC UZNEMIRIO RODITELJE I DJECU U PARKU: MANIJAK skinuo gaće i masturbirao pred djecom

Protiv S. G. policija je podnela prekršajnu prijavu, jer se u spomen-parku Bubanj nepristojno ponašao i pokazivao polni organ mališanima koji su se igrali s roditeljima

Niška policija podnijela je prijavu protiv muškarca S. G., koji je u spomen-parku Bubanj u Nišu skinuo donji veš i masturbirao pred djecom, koja su se u parku igrala s majkama i očevima.

Kako se saznaje, manijaka su 12. jula oko 20 sati primjetili roditelji, koji su se zgrozili prizorom, a jedan od njih je odmah pozvao policiju.

status
STATUSFOTO: KURIR/M.S.

– Otac jednog djeteta M. T. je na obodu šetališta primjetio muškarca spuštenih gaća kako masturbira. Čovjek se zgranuo i pozvao je policiju, koja se stvorila u roku od pet minuta, ali perverznjak nije priveden. Policajci su ga legitimisali i isterali iz parka. Protiv njega je podnijeta prekršajna prijava – kaže sagovornik.

 

Zvali policiju

 

Otac koji je prijavio policiji perverznjaka iz Bubanj parka potom je na društvenim mrežama upozorio roditelje i obavjestio ih o čovjeku koji vadi polni organ pred djecom.

– U spomen-parku Bubanj sa ženom i decom, sve uredno pokošena trava, sve čisto i tako dalje, tek nailazi bitanga bolesna i počinje da masturbira pored auta, kao krije se! A Bubanj pun roditelja s djecom i mi to vidjeli, zvali policiju. Zamislite bolesnika! I nisu ga uhapsili, nego samo zapisali i onda otišli, a on posle nekoliko minuta ode u šumu i opet posle nekoliko minuta sjede u kola i ode – napisao je ovaj uznemireni Nišlija na Fejsbuku.

 

Podneta prijava

Kuriru je u policiji potvrđeno da je muškarac koga su prije pet dana prijavili građani legitimisan i da je protiv njega podneta prekršajna prijava po Zakonu o javnom redu i miru za nepristojno ponašanje i vrijeđanje morala.
– Imamo prijavu, osoba je legitimisana i podneta je prekršajna prijava – rekli su iz niške policije.

park
PARKFOTO: KURIR/M.S.

M.T. objašnjava za Kurir da čovek koji je tog dana uznemirio djecu i roditelje ima između 35 i 40 godina.

– Ima nekako svetlu kosu, normalne je građe i visok oko 175 centimetara. Strašno je ono što smo doživeli. Kad je sjeo u svoj neki crveni auto, odahnuli smo – kaže M. T.

Neprijatnost iz niškog parka opisali su i drugi roditelji.
– Ne smijem ni da pomislim šta bi bilo da su djeca bila sama. Moglo je da mu padne na pamet da dodirne neko dijete ili da pokuša da namami nekoga da pođe s njim. Strašno je šta se sve dešava. Moramo non-stop da pričamo djeci i da ih upozoravamo na ovakve bolesnike, da ih edukujemo da znaju da se zaštite jer je, nažalost, sve više ovakvih manijaka oko nas – kaže jedan roditelj.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com