OVO NIKO NIKAD NIJE TRAŽIO! Lista od 28 ZAHTJEVA Bekamovih za boravak u Crnoj Gori! - Volim Podgoricu

OVO NIKO NIKAD NIJE TRAŽIO! Lista od 28 ZAHTJEVA Bekamovih za boravak u Crnoj Gori!

Mediji već danima bruje o tome da je porodica Bekam posjetila Crnu Goru. Oni se trenutno nalaze na Svetom Stefanu, a paparaci na sve načine pokušavaju da dođu do njih.

Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Kao što se očekivalo, oni su želeli da ostanu u strogoj tajnosti i van kamera, a ovo su samo neki od zahtjeva koji su imali pored toga.

Osim toga da imaju stalnu pratnju (kako na kopnu, tako i u vodi), popularni par je tražio da o njihovoj porodici tokom letovanja u Crnoj Gori brine ista posluga, vozači i kuvari, dok su za sobe tražili povećan protok kiseonika.

Poziv Bekamovima da dođu na Jadransko primorje uputio je jedan od prijatelja, uz garanciju da će imati potpunu privatnost, nakon čega je njihov tim ipak poslao 28 zahtjeva koji se moraju ispuniti.

– Da će moći da uživaju kao na pustom ostrvu bez paparaca i fanova bio je jedan od 28 uslova koje su Bekamovi tražili prije nego što su stigli na Sveti Stefan. Između ostalog na spisku su bili zahtjevi vezani za položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihovih, specijalnu ishranu i vrstu vode koju porodično piju, ali i protok kiseonika u njihovim apartmanima. Na usluzi sve vrijeme imaju vozača i obezbjeđenje koje ih prati sa distance. Poged iz apartmana, zvučna izolacija i balkon takođe se nalaze na tom spisku. Viktorija je vrlo odmJerena i slabo komunicira sa ljudima okolo, ista je kao što je viđamo na crvenim tepisima ozbiljna i ćutljiva dok je Dejvid opušten – kaže izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su Bekamovi uživali na plaži.

– Oni su na korišćenje dobili dva de luks apartmana i sve vrijeme im je na usluzi osoblje koje je samo za njih zaduženo. Svako od njih potpisao je ugovor o privatnosti ove porodice kako u javnost ne bi procurela nijedna informacija vezana za njihovo ponašanje tokom boravka u njihovom rizortu. Sobarice u njihove apartmane ulaze u tačno dogovoreno vrijeme i bez mobilnih telefona kako slučajno ne bi fotografisale u kakvom stanju Bekamovi ostave stvari i apartman iza sebe – ističe izvor.

Kako se priča, čelnici luksuznog rizorta odabrali su najbolje radnike koji sve vrijeme brinu o porodici Bekam, a čije biografije su unaprijed poslate timu popularne porodice na uvid.

BLIC

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com