Podgoričanin oteo dječaka pa ga pretukao u automobilu? - Volim Podgoricu

Podgoričanin oteo dječaka pa ga pretukao u automobilu?

Podgorička policija provjerava navode prijave da je N.P. (40) iz Podgorice oteo i pretukao petnaestogodišnjeg S.Ž. Incident se dogodio prije četiri dana u mjestu Ubli u Podgorici, piše Dan.

Osumnjičeni Podgoričanin je, prema navodima prijave, dječaka S.Ž. nasilno ubacio u svoje vozilo, gdje ga je više puta udario. Nakon toga, izbacio ga je ispred kuće iz automobila. Povod incidenta, prema saznanjima Dana, bio je sukob koji je dječak S.Ž. imao sa djetetom N.P.

Navodno, osumnjičenom N.P. se sin više puta žalio kako ga S.Ž. maltretira, nakon čega je otac riješio da se umiješa u “sukob”.

Očevidac čitavog incidenta bila je rođaka “otetog” dječaka K.Ž, koja je odmah pozvala policiju i prijavila slučaj.

Patrola je odmah izašla na lice mjesta i pronašla dječaka kojeg je N.P. već bio izbacio iz svog vozila. Podgoričanin N.P. priveden je u Centar bezbjedosti Podgorica, gdje je od povodom ovog incidenta uzeta izjava. On je negirao navode da je tukao dječaka.

Takođe, saslušan je i S.Ž, koji je pregledan kako bi se utvrdile povrede. Ipak, u nalazu je konstatovano da prilikom incidenta nije zadobio teške povrede.

O prijavi protiv N.P. podgorička policija odmah je upoznala Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, kako je “oštećena strana” maloljetnik, od njega je po posebnoj proceduri uzeta izjava, a tužilac će se nakon pribavljanja svih izjava izjasniti o kvalifinaciji krivičnog djela.

DAN

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com