Putin poklonio Trampu loptu, on je bacio Melaniji u sred konferencije (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

Putin poklonio Trampu loptu, on je bacio Melaniji u sred konferencije (FOTO/VIDEO)

Ruski predsjednik Vladimir Putin poklonio je predsjedniku SAD Donaldu Trampu loptu sa Svjetskog fudbalskog prvenstva.

On je to učinio tokom konferencije za novinare u Helsinkiju, održane nakon samita dvojice lidera, pošto su novinari u pitanjima upotrebili fudbalske metafore,prenosi agencija Tanjug.

“Lopta je sada u Vašim rukama”, rekao je Putin, prenose mediji.

Nakon što mu je zahvalio na poklonu, Tramp je loptu dobacio svojoj supruzi Melaniji koja je sjedela u publici i dodao da će se dopasti njihovom sinu, Baronu.

15156961405b4cc947bb6ae843891746v4big

Foto: Tanjug/AP

3 komentara

  1. Kralj! Putin je Kralj, ustvari Czar! A ni ovaj Tramp nije los, s obzirom kako je truo zapad, Tramp je najbolje sto oni imaju. Nadamo se da ce se dogovoriti da bude mir u svijetu! Tramp ipak ima znake morala, ljudskosti i obraza! Za razliku od Hilari , Blera , Billa i ostalih djecoubica!!!

  2. Remarkably! It really is like you study my mind! A person seem to understand so considerably relating to this, exactly like you authored the book inside it or even some thing. I believe that you simply can do with a few pictures to drive the content residence a little, on top of that, this really is excellent weblog. A exceptional study. I’ll surely revisit again.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com