Home / NOVOSTI / TRAGEDIJA: Dječak se udavio u akva-parku

TRAGEDIJA: Dječak se udavio u akva-parku

Dječak (17) udavio se sinioć oko 19 sati na bazenima akva-parka u Jakovu.

”Ekipa koja je stigla na lice mjesta odmah je krenula sa reanimacijom koja je trajala sat vremena, ali, nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt”, rekli su iz Hitne pomoći Blicu, dodajući da nije bilo nikakvih tragova povrjeđivanja.

Ovaj incident dogodio se u okviru kompleksa Klub S u Jakovu, u kojem je akva-park, koji kada je lijepo vrijeme radi svakog dana od 8.00 do 23.00. U trenutku nesreće zabavni park na vodi je bio prilično popunjen, ali je većina posjetilaca bila veoma zbunjena jer nije znala šta se dešava i koliko je situacija ozbiljna sve dok nijesu došli ljekari Hitne pomoći.

Inače, jedini pravi akva-park u Beogradu posjeduje osam bazena i 12 tobogana i do sada u njemu nije bilo ovakvih tragedija.

U avgustu prošle godine, jedna djevojčica je završila na ušivanju brade u Kliničkom centru Srbije nakon što je sa majkom ispala iz gume na jednom od tobogana.

”U pitanju je manja povreda koja se vjerovatno desila zbog nepoštovanja pravila, pošto su naši radnici obezbjeđenja i spasioci bili na svojim pozicijama, kao i svakog dana”, rekli su tada iz Kluba S.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *