Home / ŽIVOT + / Showbiz / Vanja Radovanović izabrao muziku za životni poziv, a da li znate šta je diplomirao

Vanja Radovanović izabrao muziku za životni poziv, a da li znate šta je diplomirao

Kantautor Vanja Radovanović desetak godina unazad gradi karijeru nudeći publici kvalitetne pop i pop-rok numere. Iako svaki njegov uspjeh biva praćen pitanjima o slavnom ujaku Miladinu Šobiću, Radovanović to smatra čašću i nikako opterećenjem.

“Uz njega sam naučio najvažnije – da zavolim muziku i stvaranje. Ništa ne može da zamijeni ono što osjetiš kad napraviš nešto čime si zadovoljan. Kao i kad se osvrneš na put kojim si išao kako bi stigao do toga. To je neprocjenjivo”, ističe Vanja.

Muzika je, kako kaže, njegovo životno opredjeljenje iako se diplomirani ekonomista. Zašto je završio Ekonomski fakultet, mladi muzičar nedavno je otkrio za Graciju.

“Zato što je u to doba važila maksima “bavi se čime želiš, ali imaj diplomu nečega od čega može da se živi”. Ekonomija me nikad nije interesovala posebno, može se reći da sam totalna kontra svemu što ona propovijeda, ali sam završio upravo to. Što sam je više upoznavao, sve sam se više udaljavao od nje, ali neke stvari moraš upoznati malo dublje kako bi spoznao sebe. Ili bar ono što ne želiš da budeš. Na moju sreću, ne moram se zvati  diplomiranim ekonomistom, već muzičarem”, rekao je ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Evroviziji.

(Gracia)

One comment

  1. Najodvratniji covjek najavnoj sceni. Netalentovan, ruznog glasa, bezobrazan, bahat! Neces se ti ljeba najest od muzike bato!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *