Požari u Podgorici: Vatrogasci spasli VOLI distributivni centar! - Volim Podgoricu

Požari u Podgorici: Vatrogasci spasli VOLI distributivni centar!

U Podgorici je danas oko 17 sati, u blizini KAP-a došlo do požara, ali je vatra ugašena brzom intervencijom vatrogasaca.

-Požar u blizini fabrike KAP dojajvljen je u 17 sati i 17 minuta. Na mjesto požara upućena su četiri vozila sa posadama koje su zatekle požare na nekoliko lokacija u blizini Distributivnog centa VOLI i fabrike KAP. Do najvećeg širenja pozara došlo je na lokaciji u blizini samog objekta kompanije VOLI ali je dolaskom na lice mjesta dvije posade ubrzo stavljen pod kontrolom i spriječeno je širenje vatre – saopštili su Anteni M iz Vatrogasne službe.

– Druga kriticna lokacija bila je na parkingu preduzeća Pejović gdje je vatrom zahvaćena parcela na koju se odlažu stari autodjelovi autobusa i kombi vozila. Na trećoj lokaciji u Manastirskoj ulici gorela je trava u širokom pojasu između ulice i pruge. Sve lokacije ugašene su u 17,55 minuta. Materijalne štete nije bilo a na lice mjesta upućena je jedna patrola policije – saopšteno je iz Vatrogasne službe.

Materijalne štete nije bilo.

1 komentar

  1. hello!,I like your writing very much! share we communicate more about your article on AOL? I need a specialist on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com