Rasvijetljena dva krivična djela; tri lica lišena slobode, protiv jednog podnijeta krivična prijava - Volim Podgoricu

Rasvijetljena dva krivična djela; tri lica lišena slobode, protiv jednog podnijeta krivična prijava

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili dva krivična djela, jedno krivično djelo teška krađa počinjena na naročito opasan ili naročito drzak način i krivično djelo nasliničko ponašanje. Protiv jednog lica podnijeta krivična prijava dok su tri lica lišena slobode, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim Podgoricu.

 

Naime, službenici OB Kotor su, 16.07.2018. godine, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv S.Č. (40) iz Republike Srbije, sa prebivalištem u Herceg Novom, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na naročito opasan ili naročito drzak način. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio, 07.07.2018. godine oko 14,45 časova, na način što je maskiran ušao u pekaru ,,Shop comerc“ u Radanovićima, prošao iza prodajnog pulta i zaposlene, nakon čega je iz kase otuđio 170 eura. On je, sumnja se, nakon što je uzeo novac, zaposlenu odgurnuo u prolazu i udaljio se u nepoznatom pravcu.

 

Nadalje, službenici OB Kotor su, 18.07.2018. godine, lišili slobode S.B. (26), N.B. (31) i A.O. (24), sva lica iz Kotora, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu V.G. (25) iz Nikšića i S.V. (23) iz Kotora. Oni su, kako se sumnja, 17.07.2018 godine oko 00,30 časova, u naselju Benovo, ovo kriivčno djelo pčinmili na način što su fizički napali oštećene i zadali im više udaraca zatvorenim šakama. V.G. i S.V. su zadobili lake tjelesne povrede, koje su konstatovane od strane dežurnog ljekara Opšte bolnice u Kotoru.

 

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Kotoru koji je naložio da se S.B, N.B. i A.O. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje. Nakon saslušanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju ovih lica do privoda nadležnom sudiji za istragu.

1 komentar

  1. Thanks for a very interesting web site. Where else may I get that kind of info written in such a perfect method? I have a undertaking that I’m simply now operating on, and I have been on the look out for such information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com