UBISTVO LAŠMANOVE: Saslušani svjedoci, Stanović se branio ćutanjem - Volim Podgoricu

UBISTVO LAŠMANOVE: Saslušani svjedoci, Stanović se branio ćutanjem

U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici juče su saslušana tri svjedoka u okviru istrage povodom ubistva ukrajinske državljanke Anastasije Lašmanove (30) koju je 11. maja ove godine, kako se sumnja, ubio Arsenije Stanović.

On je sa Lašmanovom, navodno, bio u dugogodišnjoj emotivnoj vezi.

Tužiocu Željku Tomkoviću juče su, prema nezvaničnim informacijama Dnevnih novina, iskaz povodom ovog događaja dale dvije djevojke koje su navodno radile za ubijenu Lašmanovu, kao i njen vozač. Nezvanično, oni su se izjašnjavali na okolnosti odnosa između nje i Stanovića, koliko često su se sastajali, te da li je među njima bilo nesuglasica.Stanović je, nakon 37 dana bjekstva, uhapšen 17. juna u glavnom gradu Albanije, Tirani.

On se i pred sudijom za istragu, kao i pred nadležnim tužiocem, branio ćutanjem.

Podsjetimo, Stanović je 11. maja došao u stan koji je Lašmanova iznajmljivala u mjestu Dobrota u Kotoru, nakon čega ju je u jutarnjim časovima ubio na svirep način, a potom pobjegao.

Lašmanova je bila izvršna direktorica kompanije “Mimoza Group” i “Sea Trade”, a stajala je iza izgradnje hotela “La perla” u Tivtu, izgradnje novog hotela “Mimoza” na mjestu na kome je u centru Tivta bio istoimeni stari hotel.

1 komentar

  1. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just extremely wonderful. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I can’t wait to read much more from you. This is really a tremendous web site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com