Home / ŽIVOT + / Duhovnost / EFT tehnika je ZALUDJELA planetu: Evo kako da privučete 50.000 evra u svoj život! (VIDEO)

EFT tehnika je ZALUDJELA planetu: Evo kako da privučete 50.000 evra u svoj život! (VIDEO)

Takozvana Tehnika Emocionalne Slobode (EFT: Emotional Freedom Technique) osmišljena je početkom 90-tih godina XX veka, a njen kreator je američki stručnjak za psihologiju Gary Craig.

Tehnika emocionalnog oslobađanja je potpuno provjerena i sigurna tehnika, koja daje dobre rezultate i nalazi svoju primjenu na svim životnim segmentima. Ovu jednostavnu tehniku možemo koristiti uvijek i svuda.

Praktična primjena EFT-a se sastoji u tome da se izgovaraju rečenice uz istovremeno tapkanje prstima po određenim tačkama na glavi, koje predstavljaju akupunkturne tačke. Na taj način aktiviramo svoje vitalne energije, prodiremo u svoju podsvijest, koja se pomoću EFT tehnike pročišćava i direktno apsorbuje sadržaj naših pozitivnih rečenica.

Na slici su jasno prikazane EFT tačke za tapkanje. Uz pomoć ove tehnike mi, jednostavno, možemo u svoju podsvijest ‘strpati’ sve ono za čime žudimo, tj. sadržaj idealnoga života kakvog priželjkujemo.

 

saka

Video: Uz pomoć ovog videa naučićete kako da privučete u svoj život više novca (recimo, 50 000 eura).

A već znamo da je kvalitet našega života projekcija materijala koji se nalazi u podsvijesti, bilo da je on smeće ili ljepota.

Margaret M. Lynch je jedna od trenutno najpopularnijih life coach trenerica na svetu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com