PODGORICA: Bejbi karte koristi samo 20 trudnica - Volim Podgoricu

PODGORICA: Bejbi karte koristi samo 20 trudnica

Od sredine maja, kada je uveden servis bejbi karte, samo 20 trudnica je iskoristilo mogućnost da se besplatno parkira na parkingu između Kliničkog centra i Medicinske škole, u Ulici Džona Džeksona. Direktor preduzeća Parking servis Nusret Canović kaže da će promociju mogućnosti da trudnice besplatno koriste parking kod Kliničkog centra nastaviti i od septembra.

“Dosad se za bejbi karte prijavilo 20 trudnica, preuzele su ih i nesmetano ih koriste. Ljeto je, bili su praznici pa je zato mali broj prijavljenih. Putem društvenih mreža i medija promovisali smo to ćemo nastaviti da radimo i u septembru. Ovo je tek početak. Trudićemo se da u ovaj posao uključimo i neke druge institucije i da probamo da ovu oblast riješimo na način kako smo riješili parking za osobe sa invaliditetom. Takođe, trudićemo se da ovu uslugu uvedemo na znatno više lokacija. Trebaće malo vremena da ona zaživi”, naveo je Canović za Dan.

Canović navodi da u planu imaju i izgradnju novih parking mjesta.

“Radimo tehničku obradu lokacija i već smo predloge određenih lokacija dostavili Glavnom gradu. Sve te lokacije se prethodno provjeravaju, utvrđuje se vlasništvo nad zemljištem i ako se ispunjavaju tehnički uslovi upućuje se ka Skupštini Glavnog grada. Koliko će biti lokacija ne znam još jer će neke biti nove, a neke će ispasti zbog tehničkih uslova. Novih parkinga biće u Siti kvartu, Novoj varoši, u dijelu oko Gintaša, u centrugrada i svi će biti zonirani”, istakao je Canović.

Direktor Parking servisa se nada da će do kraja godine imati nove elaborate o parking zonama. Canović dodaje da su zadovoljni kako radi smart parking u Ulici Novaka Miloševa u Podgorici.

DAN

1 komentar

  1. hi!,I really like your writing so much! share we be in contact more approximately your article on AOL? I require a specialist in this space to resolve my problem. Maybe that is you! Having a look ahead to peer you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com