UHAPŠEN PODGORIČANIN: Intereventna pretresla stan i pronašla drogu - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Intereventna pretresla stan i pronašla drogu

Podgorička policija je u sadesjtvu sa Odsjekom za borbu protiv droga pronašla i oduzela kokain i marihuanu, a uhapšen je A.G. (41) osumnjičen za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici Interventne jedinice su 18. jula oko 12 sati izvšili kontrolu A.G. (41) iz Podgorice koji je prilikom kontrole odbacio torbicu u kojoj je nakon obavljenog pregleda pronađeno tri pvc zamotuljka sa sadržajem za koji se sumnja da je kokain težine 10,5 grama i jedan pvc zamotuljak sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana težine oko jedan gram.

“Službenici Odsjeka su, danas, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana koji koristi A.G. i tom prilikom pronašli jednu vagu za precizno mjerenje sa tragovima praškaste materije bijele boje, kao i manji sadržaj rasute praškaste materije bijele boje na stolu. Daljim pretresom pronađna je jedna pvc kesica sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank. O događaju je obaviješten VDT u Podgorici koji je naložio da se A.G. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopšteno je iz Uprave policije.

Vijesti

2 komentara

  1. There are lots of interesting points outlined in this article but I don’t know if I go along with every one of them. There is certainly some validity but I am going to hold my opinions until I look into it more. Fine article, thanks and we want more! Added to FeedBurner too

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com