Crna Gora – Španija 7:7, težim putem do završnice - Volim Podgoricu

Crna Gora – Španija 7:7, težim putem do završnice

Crna Gora je igrala neriješeno sa Španijom u posljednjem kolu grupe B – 7:7, pa će morati da se bori za plasman u četvrtfinale.

Rival je Rumunija u nedjelju (20.30), dok bi se, ukoliko se ne dogodi senzacija, “ajkule” u četvrtfinalu sastale sa Hrvatskom.

Crna Gora je u prvom dijelu imala i igru i rezultat, zahvaljujući odbrani i sjajnom Ivoviću (četiri gola), vodila na poluvremenu 5:3.

U trećoj četvrtini imala je napad sa igračem više za plus tri, ali su se Španci odbrani i serijom 3:0 u tom periodu preokrenuli.

Ipak, golovima Janovića i Đura Radovića, crnogorski tim je ponovo poveo 7:6, još jednom imao napad sa igračem više da definitivno prelomi utakmicu. Ni druga šansa nije iskorištena, pa je Bustos postavio konačnih 7:7, koji su Španiji bili dovoljni za prvo mjesto u grupi.

CRNA GORA – ŠPANIJA 7:7 (3:2, 2:1, 0:3, 2:1)

BARSELONA – Bazen “Bernat Pikornelj”. Gledalaca: 4.000. Sudije: Margeta (Slovenija), Stavridis (Grčka). Igrač više: Crna Gora 7 (3), Španija 10 (4).

GORA: Lazović (osam odbrana), Brguljan, Drašković, Petković, Đ. Radović 1,  A. Radović, Janović 2, Đurđić, Ivović 4, Mišić, Čučković, Spaić, Šćepanović.

ŠPANIJA: Lopes Pinedo (11 odbrana), Munaris, Granados 1, Del Toro, Mingel, Larumbe, Kabanas, Fernades, Taulj 2, Perone 2, Maljarać 1, Bustos 1, Lorio.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com