Home / NOVOSTI / Hronika / Da li je Milošević učestvovao u ubistvu Podgoričanina Miodraga Kruščića?
FOTO: Pobjeda

Da li je Milošević učestvovao u ubistvu Podgoričanina Miodraga Kruščića?

Mariu Miloševiću (38) iz Podgorice i Đorđu Pavićeviću (31) iz Nikšića određen je ekstradicioni pritvor u Prištini, nakon čega će kosovske i crnogorske vlasti razmijeniti informacije o ovoj dvojici bjegunaca.

Milošević je kod sebe imao dokumenta na ime Miroslava Kostića i kosovski pasoš. Među dokaznim materijalom su dva pištolja i skank. Istražitelji provjeravaju operativna saznanja da li je Mario Milošević učestvovao u ubistvu Podgoričanina Miodraga Kruščića 21. maja, piše Pobjeda.

Za Miloševićem je raspisana potjernica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića u oktobru 2016. godine.

Đuričković je ubijen  10. oktobra na Cetinju.

Sa Miloševićem uhapšen je i Pavićević, za kojim se tragalo petnaest dana jer je pobjegao iz bolnice u Dobroti. Pavićević je u bolnicu u Dobroti prevezen iz zatvora u kojem je bio zbog krivičnog djela otmica u sticaju sa krivičnim djelom iznuda u pokušaju, počinjenog 15. septembra 2015. godine u Kotoru.

Lisice su stavljene i navijaču Rada Strahinji Đankoviću, za kojim je beogradski Interpol raspisao potjernicu zbog sumnje da je krajem februara ove godine u beogradskom naselju Vidikovac, ubio Petra Arsića (38), člana iste navijačke grupe.

Pobjeda

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *