Da li je Milošević učestvovao u ubistvu Podgoričanina Miodraga Kruščića? - Volim Podgoricu

Da li je Milošević učestvovao u ubistvu Podgoričanina Miodraga Kruščića?

Mariu Miloševiću (38) iz Podgorice i Đorđu Pavićeviću (31) iz Nikšića određen je ekstradicioni pritvor u Prištini, nakon čega će kosovske i crnogorske vlasti razmijeniti informacije o ovoj dvojici bjegunaca.

Milošević je kod sebe imao dokumenta na ime Miroslava Kostića i kosovski pasoš. Među dokaznim materijalom su dva pištolja i skank. Istražitelji provjeravaju operativna saznanja da li je Mario Milošević učestvovao u ubistvu Podgoričanina Miodraga Kruščića 21. maja, piše Pobjeda.

Za Miloševićem je raspisana potjernica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića u oktobru 2016. godine.

Đuričković je ubijen  10. oktobra na Cetinju.

Sa Miloševićem uhapšen je i Pavićević, za kojim se tragalo petnaest dana jer je pobjegao iz bolnice u Dobroti. Pavićević je u bolnicu u Dobroti prevezen iz zatvora u kojem je bio zbog krivičnog djela otmica u sticaju sa krivičnim djelom iznuda u pokušaju, počinjenog 15. septembra 2015. godine u Kotoru.

Lisice su stavljene i navijaču Rada Strahinji Đankoviću, za kojim je beogradski Interpol raspisao potjernicu zbog sumnje da je krajem februara ove godine u beogradskom naselju Vidikovac, ubio Petra Arsića (38), člana iste navijačke grupe.

Pobjeda

1 komentar

  1. Hi! I’ve been reading your web site for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Texas! Just wanted to mention keep up the great job!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com