UHAPŠEN PODGORIČANIN: Oduzeti ekstazi i marihuana - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Oduzeti ekstazi i marihuana

Podgoričanin B.T. uhapšen je, a protiv A.A. iz Nikšića biće podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe opojnih droga.

“Službenci Odsjeka su, 20.07.2018. godine oko 22,30 časova, na magistralnom putu u mjestu Zavala zaustavili pmv marke „VW Golf V“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao V.P. (19) iz Podgorice, dok su se u vozilu nalazili I.R. (22), M.D. (22), A.A. (21), sva lica iz Nikšića i B.T. (24) iz Podgorice. Službenici Odsjeka su prilikom kontrole lica i vozila, kod A.A. pronašli pvc zamotuljak sa osam tableta za koje se sumnja da su opojna droga ekstazi, kod B.T. je pronađeno pvc pakovanje sa 31 tabletom opojne droge za koju se sumnja da je opojna droga ekstazi, pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga ekstazi težine 0,5 grama kao i jedno pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 0,8 grama”, saopšteno je iz policije.

Pronađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

“O događaju je obaviješen državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se B.T. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Protiv A.A. biće podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sriječavanju zloupotrebe opojnih droga”, zaključuje se.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com