Home / NOVOSTI / Kultura / Punkreas dolazi na Lejk fest: Oslobodite se stresa i dođite da nas slušate

Punkreas dolazi na Lejk fest: Oslobodite se stresa i dođite da nas slušate

Nikšićki punk sastav Punkreas zatvoriće drugo veče ovogodišnjeg Lejk festa, a prije svega obećavaju dobru svirku sa puno energije i presjek pjesama nastalih za ovih 15 godina koliko postoji bend.

Očekuju, kako kažu, da na njihovom trećem nastupu na festivalu kraj jezera zajedno sa publikom naprave žurku koju će pamtiti.

„Mi i Lake smo stasavali zajedno, u pravo vrijeme po bend desio se Lake fest i ovo će biti treći put da nastupamo. Svaki je bio različit. Lake svi iz grada doživljavamo kao bogatstvo, porodični skup i žilu kucavicu kada je rokenrol u pitanju u gradu i državi. Lake je jedinstven festival koji svojom atmosferom nijedan bend nije ostavio ravnodušnim, tako i nas. Pored toga bina i ozvučenje su, takođe, aspekt koji je jedinstven kod nas i pravo je zadovoljstvo svirati. Pošto sa ljudima iz organizacije i ovako tokom godine sarađujemo, znamo koliko je napora potrebno da se on održi svake godine i to ostavlja dodatni utisak koji se poštuje“, smatraju iz benda.

Publici obećavaju iznenađenje u vidu gosta ili slično i poručuju im da dođu na njihov nastup.

„Pa samo da dođu sa puno energije, naravno pozitivnom, da se dobro iskaču, oslobode stres i uživaju u pank roku!“, dodaju iz Punkreasa.

Portal Onogost

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com