UBICA JE PUCAO I POBJEGAO: Advokat Dragoslav Ognjanović je IZDAHNUO na KRVAVIM RUKAMA svog sina (FOTO) - Volim Podgoricu

UBICA JE PUCAO I POBJEGAO: Advokat Dragoslav Ognjanović je IZDAHNUO na KRVAVIM RUKAMA svog sina (FOTO)

Dragoslav Ognjanović ubijen je sinoć u sačekuši u Novom Beogradu, a tom prilikom je ranjen i njegov sin iz prvog braka.

Kako su ispričali pojedini očevici, P. O., iako i sam ranjen, nije se odvajao od oca, s kojim je bio u društvu kada je zasad nepoznati napadač sasuo u njega kobne hice.

– On mu je praktično izdahnuo na rukama. Na njegovoj majici su se vidjeli tragovi krvi. Srećom, on nije ozbiljnije povrijeđen i posle zločina je dao izjavu policiji, a potom je uvijene ruke vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar. Čuo sam da je jedna žena očevidac policiji ispričala da je ubica bio obučen u crno i da je imao crni kačket na glavi, kao i da je odmah posle pucnjave pobjegao – kazao je sagovornik.
FOTO: MARINA LOPIČIĆ
Komšije sa kojim smo sinoć razgovarali bile su šokirane brutalnim ubistvom njihovog susjeda, za kog su imali samo riječi hvale.

– Znam ga otkad je bio dječak. Bio je pametno dijete, vidjelo se da će dogurati daleko u svojoj profesiji. Koliko znam, on je advokaturu ispraksovao kod njegovog poznatog kolege Zdenka Tomanovića, a i njegov sin je advokat i radio je sa ocem kao advokatski pripravnik – ispričao je za naš list komšija koji je želio da ostane anoniman.

Jake policijske snage blokirale su mjesto likvidacije i odmah su počele pretragu terena, a proglašena je i akcija „Vihor“, tokom koje su detaljno pregledana sva sumnjiva vozila i osobe na cijeloj teritoriji Beograda.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Potraga za ubicom

– Odmah po prijavi događaja, na lice mjesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji trenutno obavljaju uviđaj, a angažovane su i druge jedinice policije koje intenzivno tragaju za počiniocem. Pripadnici MUP u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve neophodne mjere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što prije riješen, a počinilac krivičnog djela uhapšen – izjavio je sinoć načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević.

 

(Kurir.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com