PROCESUIRANE TRI OSOBE: Oborio djevojčicu na zemlju, pa pokušao da ukrade telefon - Volim Podgoricu

PROCESUIRANE TRI OSOBE: Oborio djevojčicu na zemlju, pa pokušao da ukrade telefon

  

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, tokom jula rasvijetlili četiri krivična djela – dva krivična djela teška krađa, razbojništvo u pokušaju i krivično djelo krađa. Za izvršenje ovih krivičnih djela osumnjičena su tri lica: Ž.J. (42), Z.K. (37) i N.K. (25), svi iz Nikšića, od koji su dva lica privedana tužiocu uz krivičnu prijavu, dok je protiv jednog ponijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Krivična djela koja su rasvijetljena počinjena su na području Nikšića i to uglavnom u prethodnih mjesec i po dana, odnosno tri krivična djela počinjena su u julu mjesecu, dok je jedno krivično djelo počinjeno 10.  juna.

Prilikom izvršenja krivičnog djela razbojništvo u pokušaju, osumnjičeni Ž.J. je, kako se sumnja, nakon što je oborio na zemlju maloljetnu djevojčicu pokušao od nje da otuđi mobilni telefon. Protiv njega je nadležnom tužiocu podniejta krivična prijava u redovnom postuku. Z.K. je osumnjičen da je počinio dva krivična djela teška krađa, koja je počinio na način što je dva puta obijao motorna vozila. Z.K. je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, nakon čega mu je odeđeno zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu, koji mu je odredio pritvor. N.K. je priveden državnom tužiocu u ODT u Nikšiću zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa, na način što je iz jedne kuće otuđio novac u iznosu od 1700 eura.

 

 

 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com