TRANSFER BOMBA! Luka Modrić prelazi u Inter! - Volim Podgoricu

TRANSFER BOMBA! Luka Modrić prelazi u Inter!

Inter ima cilj da ostvari transfer – san.

Naime, u  teškoj operaciji, uz kontakte s agentima, Inter želi dovesti veznjaka iz Madrida. Kako tvrde dobro obaviješteni izvori, bivši  igrač Totenhema već  je dao zeleno svjetlo za mogući prelazak, uglavnom zbog tri hrvatska reprezentativca  (Vrsaljko, Brozović i Perišić). Dalji kontakti se očekuju u narednim danima. 

Na Interovoj bilježnici postoji potpuno novo ime, jedan od onih koji su toliko važni da kad ih pokušate napisati i vama zadrhti ruka. Ono što je već poznato: ima plavu, dugu kosu, nisku gravitaciju i veliku tehniku. Igra u sredini i mađioničar je Real Madrida, piše Skaj sport.

Već svi shvatamo  o kome razgovaramo, zar ne? Luka Modrić. Da, stvarno, sve je to istina.  Hrvatski  veteran, finalista Svjetskog prvenstva, veliki je cilj plavo-crnih.  Ovaj srednjak bi igrao zajedno s Arturom Vidalom. Inter je uočio tu mogućnost  i nije čekao,  reagovali su odmah, počevši od prvog kontakta s agentom. Rezultat? Dostupnost igrača za mogući transfer do Milana. Osim toga, u Interu će igrati tri Hrvata (Brozović, Perisic i najnoviji iz Atletiko Madrida, Šime Vrsaljko). A Luka Modrić bi “zauzeo” četvrto mjesto među kolegama iz nacionalne selekcije, sa kojima je dijelio dres na nedavno održanom prvenstvu Svijeta. Osjećaj, razumijevanje, tri prijatelja u istom dresu, na San Siru.

Operacija se čini nemogućom, čak i samo za pisanje ili razmišljanje. Modrić zarađuje 10 miliona godišnje, Real je već izgubio Ronalda, a ako izgubi i Hrvata, biće to veliki udarac za kraljevski klub.

Posao je stvarno komplikovan, ali nikad ne reci nikad, piše Skaj.

Situacija Vidala

Inter očigledno ne odustaje, i dalje je cilj, ali prvo želi shvatiti postoje li opcije za mogući transfer Modrića. Bio bi to veliki hit, govorimo o međunarodno priznatom  igraču. Ukratko, apsolutni fenomen. Ako u sljedećih nekoliko dana Inter ne nađe način da  osigura Modrića, dolazak Vidala biće definitivan.

1 komentar

  1. Is any person here with facebook as well as want to friend myself? What exactly are your own twitting names, it is a excellent submit by the way. Also is there a good RSS feed I could not find it?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com