Home / ŽIVOT + / Horoskop / DA LI JE ZAISTA TAKO? Ovo su NAJSEKSIPILNIJE osobine svakog znaka!

DA LI JE ZAISTA TAKO? Ovo su NAJSEKSIPILNIJE osobine svakog znaka!

Svaki horoskopski znak ima neku svoju naročito privlačnu erotsku notu. Kad se sve sabere i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje muškarce. Donosimo što je “mala tajna” svakog horoskopskog znaka.

 

Ovan: strast

Rođeni u znaku Ovna su samostalni i impulsivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj vrtlog te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspjeh

Bikovi su rođene vođe i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspjeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspješnosti i ambicioznosti jako visoko na ljestvici seksepila. Bikovi su majstori da se brinu o nekome, znaju šta je dobar ukus i cijene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

Blizanci: mudrost

Blizance svi vole da slušaju jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto vreme je privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost

Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnim pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Djevica: inteligencija

Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlazi s Djevicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentisane na rješenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, Djevice će sve dati za ljubav i spadaju među najvernije horoskopske znakove.

Vaga: senzibilnost

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumijevanja i senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad neko dobije njeno povjerenje, držaće se te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima i dobro se osjećaju s dominantnim osobama. Kad je riječ o problemima ili osjećanjima, pravi su spasioci u nuždi.

Škorpija: mračna mističnost

Škorpije imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpijama može da se doživi puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

Strijelac: dobrota

Strjelčevi preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole da se otvore drugima. Iskrenost i vjernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to neko iskoristi na loš način, mora da računa na posljedice, jer rođeni u znaku Strijelca nisu skloni opraštanju.

Jarac: smirenost

Jarci isijavaju nevjerovatan unutrašnji mir, strpljivi su i ostaju verni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti i rado druge drže “na ledu” prije nego što im povjeruju.

Vodolija: jedinstvenost

Vodolije su neverovatno šarmantni, a nisu toga ni svjesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost

Osobe rođene u znaku Ribe su sjajne u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto vjeruju svojim osjećanjima, pa ponekad djeluju malo naivno. Međutim, ne smije se brkati njihova naivnost sa bezazlenošću – jer Ribe su itekako drske i neće nikome da ostanu dužne.

Miss7.24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *