Sa Vučićem danas: Knežević, Bulatović, Milačić, Vuksanović… - Volim Podgoricu

Sa Vučićem danas: Knežević, Bulatović, Milačić, Vuksanović…

Predstavnici svih prosrpskih političkih partija iz Crne Gore danas će se sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom  Vučićem  u Beogradu Uoči sastanka, Vučić je kazao da je Srbija uz svoj narod u Crnoj Gori, i da će im pomoći da “opstanu i da se diče svojim srpskim rodom”.

“Uradili smo Srpsku kuću u Crnoj Gori, Matica srpska u Crnoj Gori biće na srpskom budžetu, ima novca dovoljno, pomoći ćemo da Srbi opstanu, da se ne stide svog imena i prezimena i da se diče svojim srpskim rodom”, rekao je Vučić.

Prema saznanjima Pobjede, od srpskog predsjednika pozive su dobili Nova srpska demokratija Andrije Mandića, Demokratska narodna partija Milana Kneževića, Prava Crna Gora Marka Milačića, Srpski nacionalni savjet Momčila Vuksanovića, predstavnici Matice srpske, kao i predstavnici Srpske kuće.

Po izvorima Pobjede koji su pozvani na sastanak u Beograd, sa Vučićem će se razgovarati o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori, ali i o položaju i imovini Srpske pravoslavne crkve.

Predsjednik DNP-a Milan Knežević potvrdio je u izjavi za Pobjedu da će prisustvovati sastanku sa Vučićem.

“S obzirom na to da su odlukom Višeg suda predsjedniku DNP-a vraćene putne isprave i omogućeno da napušta teritoriju Crne Gore uz obavezno petnaestodnevno javljanje u Centru bezbjednosti, sastanku će u ime DNP-a prisustvovati Milan Knežević, kao i Predrag Bulatović i Vladisav Bojović”, saopšteno je Pobjedi iz DNP-a.

Knežević će, prema saznanjima lista, u Srbiju putovati sa ličnom kartom jer mu je istekao rok pasošu.

Prema saznanjima Pobjede, lideru Nove srpske demokratije Andriji Mandiću istekao je rok za sve putne isprave, pa je malo vjerovatan njegov put u Srbiju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com