Home / ŽIVOT + / Horoskop / AVGUST IZ SNOVA: Ova tri znaka će u avgustu uživati!

AVGUST IZ SNOVA: Ova tri znaka će u avgustu uživati!

Zvijezde su se za avgust ove godine poređale tako da će neki znakovi morati da se suoče sa duhovima iz prošlosti, dok će drugi konačno uspjeti da postignu ono za čime žude čitavog života.

Ako ste među ova tri znaka, spadate u drugu grupu – grupu srećnika kojima ni vrućina ni pljuskovi sa grmljavinom neće uspjeti da pokvare uživanje.

Blizanci

Pred Blizancima je veoma povoljan period, posebno kada je poslovni uspjeh u pitanju. Bićete spremni da uložite mnogo više napora u svaki intelektualni posao i trebalo bi da se posvetite učenju stranih jezika, a studenti da se maksimalno posvete učenju. Uspjehu se mogu nadati intuitivni Blizanci koji imaju veliku podršku Bika, Vage, Raka ili Riba, a oni koji žele da započnu saradnju sa strancima najbolje da se za to odluče krajem mjeseca.

Iskoristite sve povoljne okolnosti za posao, jer se ovakve prilike ne pružaju često u životu. Avgust je mjesec koji vam neće donijeti mnogo odmora -nasuprot, biće puno posla, stresa i obaveza, ali ćete se na kraju osjećati onako kako ste oduvijek željeli: srećno i ostvareno. Dobro, i pomalo umorno, ali hej, zvijezde kažu da vas već u septembru i oktobru očekuje zasluženo lijenčarenje

Djevice

Kraljice organizacije će u avgustu moći da uživaju u onome što najviše vole – potpuno uređenom životu. Stvari će se postaviti tako da ćete uspjeti da odradite sve što isplanirate, a da vam ipak ostane dovoljno vremena i za razne zabavne aktivnosti koje već mjesecima priželjkujete. Ovo je sjajna prilika za Djevice da napreduju, što na poslu, što u životu, jer će konačno osjetiti da im je univerzum malo naklonjen i da ne moraju konstantno sve da drže po kontrolom (mada će, dabome, i dalje pokušavati to da rade). Ovo će se posebno odraziti na polju ljubavi, gde se otvaraju nove mogućnosti – a neke od njih mogu za razultat da daju i ljubav za cio život. Samo, zapamtite – malo opuštenije.

Strijelac

Ako sarađujete sa Lavovima, Blizancima ili Djevicama, možete slobodno da očekujete da će ta saradnja donijeti jako velike rezultate narednog mjeseca. Podjednako dobre šanse za uspjeh imaju i Strelčevi koji sarađuju sa drugim znakovima, ali će kod njih ipak ovaj mjesec doneti više promena na planu ljubavi, porodice i privatnog života generalno.

Naime, zvijezde vam predviđaju miran period, a mir je ono što vam u ovom trenutku najviše treba. Bilo da ste u dugoj vezi ili ste u potrazi za novim partnerom, imaćete osjećaj kao da sve teče kao podmazano, a vi ćete uspijevati u svemu što poželite bez previše truda. Zato ćete u narednim mjesecima i godinama na avgust 2018. gledati kao na jedan od najlepših perioda života.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *