Home / ŽIVOT + / Showbiz / DRAMA NA LETU ZA CRNU GORU: Srpska pjevačica unijela bombu u avion

DRAMA NA LETU ZA CRNU GORU: Srpska pjevačica unijela bombu u avion

Pjevačica Tamara Milutinović je sa svojim muzičarem krenula na ugovorenu tezgu u Crnu Goru, pa je ponijela dio koji stoji na stalku za mikrofon, a koji je u obliku eksplozivne naprave i upravo zato ga muzičari nazivaju bombom, ali o tome nije razmišljala dok je pakovala kofere.

Prtljag je uredno predala na čekiranje i u predviđeno vreme se sa ostalim putnicima ukrcala na let. Umjesto da avion poleti, nastala je prava drama. Stjuardese su preko razglasa pozvale pjevačicu da hitno napusti letelicu i da se javi obezbeđenju i policiji, koji su je već čekali na izlazu. Putnici su se uzvrtjeli jer je bilo vruće, a let je zbog Tamare kasnio sat vremena.

Pjevačica je tačno objasnila zašto je morala da unese bombu u avion.

“Vjerujete da mi nije nimalo bilo prijatno. Da sam znala, tu “bombu” nikada ne bih ponijela sa sobom. To nije bila eksplozivna naprava, već bomba koja se stavlja na stalak za mikrofon. Oko toga je nastala prava zbrka. Moj kofer je normalno prošao i u njega sam, pored osnovnih stvari – garderobe za nastup, obuće, šminke i ostalih potrepština, stavila i “bombu”, koju uvijek nosim na tezge. Nisam znala da će to biti problem, jer je u pitanju samo dio scenske opreme”, kaže Tamara

Ona je objasnila i kako je riješila nepredviđenu situaciju.

“Obezbjeđenju sam objasnila da to nije prava bomba, ali i pored toga sam morala da je izbacim iz kofera. Ostavila sam je kod prijateljice. Bilo mi je krivo što su putnici čekali i proključali zbog mene. Izvinila sam se putnicima jer zbog mene sat vremena kasnio let”, završava Tamara.

Kurir.rs

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com