Home / ŽIVOT + / Showbiz / DRAMA NA MORU: Kaća Grujić otišla na ručak, a tada je počela njena NOĆNA MORA!

DRAMA NA MORU: Kaća Grujić otišla na ručak, a tada je počela njena NOĆNA MORA!

Katarina Grujić otišla je na ručak kod Dubrovnika, i ne sluteći da će doživjeti pravi pakao. Naime, kako se navodi, plodovi mora koje je pojela bili su pokvareni, pa je morala na ispiranje želuca.

“Kaća je bila sa drugaricama u jednom ekskluzivnom restoranu pored obale. Kako pjevačica uživa u morskim specijalitetima, samo posjećuje skupocijene restorane. Ona nije mogla da zamisli da joj se trovanje hranom može desiti baš u takvom jednom restoranu.Nekoliko sati nakon ručka, Kaća je osjetila oštar bol u predjelu stomaka. Kako joj je bilo sve gore i počela je da povraća i preznojava se, drugarica ju je spakovala u auto i odvezla do obližnje bolnice.

 

Put se nažalost odužio zbog gužve u saobraćaju i Kaća se baš mučila. Sve vrijeme se savijala od bolova”, izjavio je izvor blizak pjevačici pa objasnio: “Smirila se tek kada joj je ukazana pomoć i kada su je sestre, nakon ispiranja želuca, priključile infuziju. Zadržali su je u bolnici nekoliko sati.

 

Iste večeri imala je zakazan nastup koji je morala da otkaže, zbog malaksalosti, a fanovi nisu štedjeli na riječima podrške.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *