Budvaninu (21) oduzeta vozačka dozvola: Magistralom vozio 174 km/h - Volim Podgoricu

Budvaninu (21) oduzeta vozačka dozvola: Magistralom vozio 174 km/h

Službenici Uprave policije MUP-a – Grupe policije za bezbjednost saobraćaja su juče registrovali više teških saobraćajnih prekršaja, od kojih izdvajamo prekoračenje brzine upravljanja vozilom od strane mladog vozača, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim Podgoricu.

 

Naime, mladi vozač B.V. (21) iz Budve, koji je upravljao vozilom marke „VW Touran” i kretao se magistralnim putem Bar – Podgorica, je zaustavljen u mjestu Goričani zbog prekoračenja brzine. Uređajem za evidentiranje prekršaja u pokretu naime snimljena je brzina kretanja vozila od 174  km/h, gdje je ograničenje 80 km/h, iako je najveća dozvoljena brzina za vozila kojima upravljaju mladi vozači i vozači početnici ograničena na 70 km/h shodno odredbama člana 37a Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

 

Protiv pomenutog vozača je Sudu za prekršaje podnijeta prekršajna prijava iz člana 318 stav 1 tačka 1 ZOBS-a, a vozaču je na licu mjesta privremeno oduzeta vozačka dozvola.

 

Pripadnici saobraćajne policije će i u narednom periodu nastaviti sa pojačanim aktivnostima, kako bi omogućili veći stepen bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

 

2 komentara

  1. Good post. I be taught one thing more difficult on completely different blogs everyday. It can at all times be stimulating to learn content material from other writers and practice a bit one thing from their store. I prefer to make use of some with the content material on my blog whether or not you don’t mind. Natually I provide you with a link on your net blog. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com