Opsovao policajca, moraće da obija 20 dana - Volim Podgoricu

Opsovao policajca, moraće da obija 20 dana

Sudija u sudu za prekršaje u Bijelom Polju Ahmet Međedović utvrdio je jedinstvenu kaznu zarvora u trajanju od 20 dana N.H. (45) iz bjelopoljskog sela Ivanje, zbog počinjenih prekršaja Zakona o javnom redu i miru.

U zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka Uprave policije CB Bijelo Polje navodi se da N.H. 8. avgusta, oko 19.45 časova, u naselju Lješnica nije postupio po naređenjima policijskih službenika da ne psuje i oglušio se o naređenje da pođe sa njima, piše Dan.

Takođe je navedeno da je ometao i omalovažavao policijske službenike, govoreći im pogrdne riječi, psujući i prijeteći da će ih “sve dignuti u vazduh i ubiti kad ih sretne na ulici”.

U izrečenu kaznu zatvora okrivljenom je uračunato vrijeme u kojem je bio uhapšen, tako da treba da izdrži kaznu od 19 dana. Obavezan je da na ime troškova prekršajnog postupka uplati 30 eura u roku od 30 dana po pravosnažnosti rješenja.

DAN

1 komentar

  1. oui mais non. Assurément car il est probable qu’on détermine de nouvelles causes qui certainement se référent de semblables chiffres. Non en effet il n’est pas suffisant d’imiter ce qu’on est en mesure de rencontrer chez certains articles autres puis le transposer tant simplement.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com