POČELA JE PREMIJER LIGA: Junajted slavio protiv Lestera, Pogba i Šou donijeli radost Murinju - Volim Podgoricu

POČELA JE PREMIJER LIGA: Junajted slavio protiv Lestera, Pogba i Šou donijeli radost Murinju

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su večeras na svom terenu Lester sa 2:1 na otvaranju nove sezone engleske Premijer lige.

Ekipa Žozea Morinja odlično je počela utakmicu i do vodjstva stigla već u trećem minutu pogotkom Pola Pogbe iz jedanaesterca. Prethodno Danije Amatrej je igrao rukom u svom šesnaestercu posle jednog šuta Aleksisa Sančesa.

Junajted se posle vodećeg gola uglavnom branio i pokušavao da do drugog gola dodje posle kontranapada, dok je Lester pritiskao rivala, a u 29. minutu je Džejms Medison imao je odličnu priliku da donese izjednačenje, medjutim, njegov šut sa oko 10 odbranio je David de Hea. Drugo poluvrijeme bilo je dinamičnije, igralo se otvoreno na obje strane, ali sve do samog kraja nije bilo gola. Luk Šou dobro se snašao posle jednog proigravanja Huana Mate u 83. minutu povisio na 2:0.

Lester je djelovao bezopasno u završnici susreta, ali je ipak u 92. minutu uspio da smanji zaostatak. Džejmi Vardi iskoristio je nepažnju u odbrani Junajteda i odlično reagovao posle jednog centaršuta Rikarda Pereire s desne strane.

Ostali mečevi prvog kola Premijer lige igraće se za vikend.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com