POGLEDAJTE SPEKTAKULARNO HAPŠENJE ŠKALJARACA: Policija upala na brod, pa pronašla drogu vrijednu 200 MILIONA! Evo gdje su je SKRIVALI! (VIDEO) - Volim Podgoricu

POGLEDAJTE SPEKTAKULARNO HAPŠENJE ŠKALJARACA: Policija upala na brod, pa pronašla drogu vrijednu 200 MILIONA! Evo gdje su je SKRIVALI! (VIDEO)

Objavljen je snimak zajedničke operacije crnogorske policije i Američke agencije za borbu protiv narkotika (DEA), u kojoj je prošle nedjelje zaplijenjeno 20 tona hašiša, čija vrijednost na ilegalnom tržištu iznosi 65 miliona evra.

Prema navodima medija, riječ je o pripadnicima Škaljarskog klana.

Kako je saopštio visoki zvaničnik crnogorske policije Enis Baković, 2. avgusta u vodama Italije zaustavljen je brod „Remus“ koji je plovio pod zastavom Paname, zbog sumnje da je krijumčario hašiš, a čiju je posadu činilo 11 crnogorskih državljana koji su uhapšeni, prenosi RTCG.

Brod je isplovio iz male crnogorske luke Zelenika kod Herceg Novog i uputio se prema Maroku, gdje je, kako se pretpostavlja, ukrcao drogu.

Crnogorska policija je u saradnji s američkom agencijom DEA pratila brod u povratku, a kada im se pridružila italijanska policija, plovilo s 20 tona hašiša zaustavljeno je u međunarodnim vodama.

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com