Home / NOVOSTI / Hronika / Rasvijetljene četiri teške krađe; osumnjičeni priveden tužiocu

Rasvijetljene četiri teške krađe; osumnjičeni priveden tužiocu

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić rasvijetlili su četiri teške krađe i zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela nadležnom tužiocu su priveli J.D. (20) iz Nikšića, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim Podgoricu.

 

Sumnja se da je J.D. počinio četiri krivična djela teška krađa na području Nikšića u periodu od 29.06. do 06.08.2018. godine, i to tri u objektima marketa „Idea 5“ u Karađorđevoj ulici i jednu u objektu marketa „Idea 3“ u ulici Nika Miljanića.

 

On je naime, kako se sumnja, podesnim sredstvom obijao ulazna vrata objekata odakle je otuđio cigarete u ukupnoj vrijednosti od 9.052 eura.

 

Službenici CB Nikšić su nakon svakog prijavljenog događaja izvršili uviđaj na licima mjesta. Izuzeti tragovi upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Operativni rad nikšićke policije doveo je do identifikovanja J.D. kao lica osumnjičenog za izvršenje ovih krivičnih djela.

 

Službenici CB Nikšić su kod osumnjičenog J.D. pronašli i vlasniku vratili dio otuđenih cigareta.

 

On je priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela. Tužilac je za njega nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *