UKOLIKO NISTE SIGURNI: Ovi znaci UKAZUJU da ste je DEFINITIVNO ZAVELI - Volim Podgoricu

UKOLIKO NISTE SIGURNI: Ovi znaci UKAZUJU da ste je DEFINITIVNO ZAVELI

Ovako će vam pokazati da joj se dopadate. Zato, pravo u akciju!

DODIRUJE KOSU

Neverbalna komunikacija je takođe važna i iz njenog govora tela možete mnogo toga da naučite. Jedan od najvažnijih pokušaja flertovanja jeste zabacivanje kose, a dok nonšalantno, zavodljivo mahanje kosom predstavlja siguran način da vam pokaže da joj prija vaše društvo, konstantno igranje s njenim pletenicama ili repom može da sugeriše da je nervozna ili nesigurna.

OBLIZIVANJE USANA

Gest oblizivanja usana vas tjera da obratite pažnju na njene usne i da inicirate poljubac. Međutim, kao i sa dodirivanjem kose i sa ovim gestom morate da budete oprezni, budući da povremeno oblizivanje otkriva da joj se dopadate, ali često oblizivanje usana može da bude samo veoma loša navika, zato pogledajte malo bolje za svaki slučaj.

ZADIRKIVANJE

Kada ste bili klinci, siguran način da pokažete nekoj djevojčici da vam se dopada jeste da je začikujete, počupate ili udarite, zar ne? Tako je i kod odraslih. I muškarci i žene koriste zadirkivanje kako bi pokazali određenoj osobi da im se dopada i da bi testirali tuđe namjere.

PRIBLIŽAVANJE

Kada se dvoje približe jedno drugom, njihova privlačnost kao da automatski raste. Ako vam se simpatija približava, to je siguran znak da joj se dopadate i da želi da vam se približi (i poljubi vas).

DIJELI INTIMNE STVARI S VAMA

Ako vam se otvorila i počela da priča neke intimne stvari iz svog života (ne mislimo bukvalno na intimne), ona u stvari želi da vam kaže da joj se dopadate, da joj ulivate povjerenje i da želi da se još više povežete.

GLAVU DRŽI NAGNUTU KA VAMA I SMJEŠKA SE

Nagla je glavu na jednu stranu (ka vama) i blago se osmjehuje – ovo je tipičan govor tijela osobe koja želi da vam privuče pažnju. Ako uspostavlja i dugi kontakt očima, definitivno misli da ste atraktivni i seksi.

U OGLEDALU

Postoji razlog zašto kažu da je imitiranje najveći oblik laskanja. Prema ovoj teoriji, žena koja nesvjesno imitira pokrete vašeg tijela, zapravo pokazuje da joj se strasno dopadate.

Provjerite i sami: da li dodiruje lice i uzima čašu nekoliko sekundi poslije vas?

Izvor: menshealth.rs

1 komentar

  1. Pretty nice post, I was doing a google search and your site came up for homes for rent in Oviedo, FL but anyway, I have had a pleasant time reading it, keep it up!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com