Vladan Vučelić sve bliži Luci Bar - Volim Podgoricu

Vladan Vučelić sve bliži Luci Bar

Vlada je prošle nedjelje izabrala novi Odbor direktora Luke Bar, za čijeg je predsjednika izabran Anđelko Lojpur, a prema više informacija iz DPS-a, to će tijelo birati i novog izvršnog direktora.

To znači da bi to državno preduzeće trebalo da promijeni izvrnšog direktora samo godinu dana pošto je na tu funkciju izabran Zarija Franović, piše Dan.

Kako je Danu rečeno iz više izvora iz DPS-a, najozbiljniji kandidat za tu funkciju je Vladan Vučelić, šef podgoričkog DPS-a i direktor podgoričkog Vodovoda. Ipak, on nije želio da komentariše te navode, ali ni da demantuje, dok Zarija Franović izvršni direktor Luke Bar ističe da ne planira da napušta rukovodeću poziciju u tom preduzeću.

“Moj mandat u tom preduzeću je počeo 1. avgusta 2017. godine, tako da ne planiram da odlazim odatle. Tu ostajem. Čuo sam za špekulacije o novom direktoru, ali ne znam odakle to. Ne znam ni za kakve promjene, niti će ih biti ako mene pitate kazao”, je kratko Franović.

Vladan Vučelić je u decembru 2014. godine izabran za direktora Vodovoda Podgorica, što znači da mu uskoro ističe mandat u tom preduzeću.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com