Druga noć Lake festa: Publika uživala uz hitove Atomskog skloništa, Van Goga i Goblina - Volim Podgoricu

Druga noć Lake festa: Publika uživala uz hitove Atomskog skloništa, Van Goga i Goblina

I drugo veče festivala na Krupcu ispratilo je lijepo vrijeme, pa su brojni posjetioci u potpunosti uživali u sjajnim nastupima bendova koji su bili na repertoaru sinoćnjeg programa.

Prva je na binu izašla splitska grupa Mind zoo, a za potpuno zagrijavanje atmosfere pobrinuo se jedan od najstarijih pank bendova u bivšoj Jugoslaviji, KBO iz Kragujevca.

Još jedni predstavnici rock scene bivše Jugoslavije, grupa koja već decenijama traje, Atomsko sklonište, napravilo je sjajnu atmosferu tokom svog nastupa, pa se već tada osjetilo da će ovo biti još jedno veče za pamćenje, piše portal Onogošt.

Nakon gostiju iz Pule nastupio je Van Gogh u čijem repertoaru je uživala i mlađa i starija publika, što je po riječima pjevača grupe, Zvonimira Đukića – Đuleta i poenta njihovog rada, jer ne bi volio, kako je kazao, da među svojim fanovima vidi samo sijede glave.

Prava „eksplozija“ uslijedila je kada je na scenu stupio šabački bend Goblini, na čiji nastup je publika odgovorila veoma energično.

Još jednom je dokazano da su pjesme Jagode su jagode, Voz, Ima nas i ostale koji su bile na njihovom repertoaru veliki hitovi među publikom Lake fest-a.

Nakon šabačkog sastava nastupio je Chiapas – Rage agains the machine tribute, da bi veče zatvorio domaći sastav Punkreas.

Posljednju noć festivala, dakle večeras započeće u 19 sati Bubnjivi – Ivan Ivanović, kantautor iz Podgorice.

Nakon 40 minuta nastupiće sarajevski bend Helem Nejse, a u 20.30h makedonski Vlatko Stefanovski trio.

Nikšićki pankeri DST na binu će izaći u 22.10, dok će je nakon njih, u 23.30h zauzeti hip-hop muzičar iz Paraćina Marčelo i u 0.45h The Prodigy tribute. Ovogodišnji festival, nastupom u 2h zatvoriće M.O.R.T., autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa.

Onogost.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com