Neverne bebe i Grimm “zapalili” Šetalište kralja Nikole - Volim Podgoricu

Neverne bebe i Grimm “zapalili” Šetalište kralja Nikole

Koncertna serija TO Bar “Ljeto sa zvijezdama” nastavljena je sinoć veoma uspješnim nastupom popularne beogradske grupe “Neverne bebe” i barskog benda “Grimm”na Šetalištu kralja Nikole.

“Neverne bebe” su priredile tradicionalno sjajan koncert u Baru gdje skoro 20 godina, od svog prvog nastupa,  imaju veliki broj navijača i prijatelja koje je vođa grupe Milan Đurđević, klavijaturista i kompozitor/tekstopisac, pozdravljao tokom nastupa više puta. Vidno nadahnuti reakcijama pubike, vokali Tijana Sretković, Jelena Pudar i Nemanja Savić pjevali su najveće hitove benda “Uzmi boje”, “Priča o nama”, “Kuća za spas”, “Da ima nas”, “Balkan”, “Veliki je Bog”, “Praštam”, energično je odsvirana i otpjevana i “Kao mačka” riječkog Fita.

Predstavljen kao “treći čovjek, iza Točka i Vlatka Stefanovskog”,  gitarista Saša Ranđelović Ranđa najviše ovacija publike doživio je prilikom izvođenja legendarnih “Daira”.  Svoj dio posla besprijekorno su na bini obavili Sebastijan Kekereš, bubnjevi i Vlajko Đorđević, bas, a za bis, posjetiocisu nagrađeni pjesmama  „Tužna pesma“ i “Da ima nas”, u čijem su izvođenju i sami uzeli učešća kao veliki hor.

Otvaranje koncerta pripalo je ”Grimmu” koji gitarista i kompozitor Nebojša Đukanović predvodi od 1999. Njihov muskulatorni zvuk odmah je podigao temperaturu na šetalištu i bio odlična uvertira setu “Nevernih beba”.

Turistička organizacija Bara za sljedeći petak najavljuje takođe dobru zabavu, a tada će uz nešto drugačije zvuke goste zabavljati “Dino Beharović i bend” i “Adil”.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com