Podmetnuta BOMBA ispod automobila prijatelja braće Šaranović, teško povrijeđena jedna osoba - Volim Podgoricu

Podmetnuta BOMBA ispod automobila prijatelja braće Šaranović, teško povrijeđena jedna osoba

Jedna djevojka (25) teško je povrijeđena kada je oko 2.15 eksplodirao automobil u Ulici Svetozara Papića u Zemunu, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Vozač “audija” bio je Strahinja Stojanović (28), nezvanično saznaje N1. Stojanović se, inače, pojavio i kao svjedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.

Okupljeni stanari obližnjih zgrada, kažu da je detonacija bila izuzetno jaka, a da je vlasnik vozila neposredno prije eksplozije ušao u auto, zatim ubrzo izašao iz njega, te je nekoliko sekundi kasnije “audi” detoniran.

Kriminalistička policija obavila je uviđaj, sumnja se da je motiv za postavljanje bombe – sukob između kriminalnih klanova.

Državljanka Španije je sa njim, navodno, ušla u vozilo kao suvozač, ali je on zaboravio da ponese telefon i izašao iz kola kada je došlo do detonacije.

Automobil je izgorio, a djevojka je uspjela da se spasi, tako što se izvukla iz kola.

Ljekari su je zatekli kako leži kraj automobila, a zatim prevezli u najbližu bolnicu.

1 komentar

  1. I discovered your blog web site on google and test a few of your early posts. Continue to keep up the superb operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of forward to studying extra from you afterward!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com