Bokelj i Dečić ubjedljivi, preokreti u Igalu i Podgorici - Volim Podgoricu

Bokelj i Dečić ubjedljivi, preokreti u Igalu i Podgorici

Na startu nove sezone Druge crnogorske lige fudbaleri Bokelja i Dečića ostvarili su ubjedljive pobjede.

Bokelj je u Kotoru savladao Jezero 3:0, a do trijumfa došao je golovima Mirka Todorovića u 45. i 53.iz jedanaesterca i Vladana Kordića u 74. minutu.

Dečić je u Tuzima slavio protiv Otrant Olimpika 4:1, golovima Ljeona Ujkaja 24, Rijada Pepića u 42, Luke Božovića u 55. i Miloša Gazivode u 90. minutu. Pogodak za ekipu iz Ulcinja postigao je Ronaldo Rudović u 51. minutu.

Berane je u gostima, preokretom u drugom poluvremenu, savladalo Igalo 2:1, a odlučujući pogodak postigao je Nemanja Tmušić u 88. minutu.

Mladost Lješkopolje je pred svojim navijačima savladalo Kom 3:2.

Ekipa iz podgoričkog naselja imala je predost od 2:1, ali je domaćin u samom finišu uspio da preokrene i pogotkom Luke Tiodorovića u 90. minutu iz jedanaesterca dođe do pobjede.

U Bijelom Polju je domaće Jedinstvo do izjednačenja protiv Arsenala 1:1 došlo u četvrtom minutu sudijske nadoknade, golom Orhana Hajrovića.

U narednom kolu, 19. avgusta, sastaju se: Berane- Otrant-Olimpik, Arsenal – Dečić, Kom – Jedinstvo, Jezero – Mladost Lješkopolje i Igalo – Bokelj.

3 komentara

  1. The subsequent time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I truly thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you possibly can repair when you werent too busy searching for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com