SVI TRAGOVI DO UBICE VODE U CRNU GORU: Poznati mafijaški vođa se zakleo na KRVNU OSVETU pa ubio Ognjanovića?! - Volim Podgoricu

SVI TRAGOVI DO UBICE VODE U CRNU GORU: Poznati mafijaški vođa se zakleo na KRVNU OSVETU pa ubio Ognjanovića?!

Istraga ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića kreće se u dva pravca, a oba su vezana za najvažnijeg klijenta Luku Bojovića, koji od 2012. godine izdržava kaznu od 18 godina zatvora.

Ognjanović duže od decenije zastupa Bojovića u svim postupcima koji su vođeni protiv njega u zemlji i inostranstvu.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Jedan pravac istrage usmjeren je ka krvnoj osveti, koju Luka i njegov klan od 2009. godine vode sa crnogorskim porodicama Danilović i Šaranović, dok drugi vodi ka Lukinoj povezanosti sa škaljarskim klanom i njhovom ratu sa kavačkom ekipom, piše Ekspres.

U oba pravca istrage, pojavili su se novi detalji koji su od velikog značaja za rasvjetljvanje surovog zločina.

Poslije ubistva Slobodana Šaranovića na nastavak krvne osvete usmjerene ka Bojovićevom klanu zakleo se jedan od velikih crnogorskih bosova.

“U pitanju je osoba koja je nosila kovčeg Slobodana Šaranovića i koja je na sahrani obećala da će nastaviti krvnu osvetu. Taj muškarac je odavno blizak sa ubijenom braćom Slobodanom i Branislavom Šaranovićem, zemljaci su, dalji rođaci i sva trojica su bili bliski s vođama klana „Amerika“, s kojim su poslovali. On je kovčeg sa Slobodanovim tijelom spustio u grobnicu u kojoj je sahranjen i njegov brat Branislav, za koga se takođe vjeruje da je ubijen u ratu s Bojovićevim klanom. Nakon što je grobnica zakopana, prekrstio se nad Slobodanovom i Branislavljevom slikom i zakleo se da će ih osvetiti. Jedan od pravaca istrage je upravo njegovo zaklinjanje da će nastaviti krvnu osvetu. Taj pravac se sada ispituje jer je moguće da je Ognjanović upravo ubijen zbog toga. Ognjanović je bio toliko blizak s Bojovićem i njegovim najbližim saradnicima da je smatran dijelom njihove porodice, zbog čega se ne isključuje mogućnost da je stradao zbog krvne osvete – kaže izvor nedjeljnika Ekspres i uvjerava da je upravo tom velikom crnogorskom bosu zabranjen ulazak u Srbiju.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Poznati mafijaški vođa, koji se zakleo na nastavak osvete inače je, nekoliko mjeseci prije ubistva Slobodana Šaranovića, pokušao iz Crne Gore da dođe u Beograd, ali je vraćen po slijetanju na aerodrom jer se njegovo ime našlo na listi osoba kojima je zbog zaštite bezbjednosti zabranjen ulazak u Srbiju – zaključio je izvor Ekspresa.

Skandal na grbolju zbog saučešća

Prisustvo Anđelke i Marije Bojović (majka i sestra Luke Bojović, prim.aut.), međutim nije naišlo na odobravanje najbloiže rodbine Dragoslava Ognjanovića, koja je, ne krijući negodovanje, komentarisala “Došli smo na sahranu bratu, a u kapelu izjavljuju saučešće Lukinoj majci i sestri. Sramota! Ko su one da primaju saučešće za Mišu?”, čulo se na sahrani ubijenog advokata.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Takođe, interesantno je da se Luka Bojović od svog dugogodišnjeg advokata nije oprostio čituljom, kao što je to činio u ranijim slučajevima kada su ubijeni njegovi prijatelji i saradnici. Međutim, na groblju je viđen vijenac sa natpisom “Poslednji pozdrav od porodice Bojović”.

 

(Ekspres)

1 komentar

  1. Hrmm that was weird, my comment got eaten. Anyway I wanted to say that it’s good to be aware that somebody else also mentioned that as I had trouble finding the exact same info elsewhere. That was the first place that told me the answer. Thanks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com