GAZDA RESTORANA NAPAO AMERIKANCA: Išamarao gosta pred ženom i djetetom i urlajući “Je.eš Ameriku” izbacio ih iz lokala! - Volim Podgoricu

GAZDA RESTORANA NAPAO AMERIKANCA: Išamarao gosta pred ženom i djetetom i urlajući “Je.eš Ameriku” izbacio ih iz lokala!

Vlasnik kafića na ostrvu Lokrum kod Dubrovnika Đani Banovac napao je goste koji su ga kako kaže izbacili iz takta.

“Pili smo koktele u Lacroma baru kad smo čuli viku. Vidjeli smo kako vlasnik viče na starijeg gosta koji je tamo bio sa ženom i malim djetetom.Vlasnik je u jednom momentu udario gosta u lice i polio ga pićem. Dok je američka porodica odlazila, vlasnik je za njima vikao i psovao, rekao je jedan od svjedoka.

Vlasnik je bijesno vikao za gostima koje je otjerao iz lokala “Fuck America!” (Je*eš Ameriku)” komentarisali su na društvenim mrežama ostali gosti tog popularnog bara, koji je u subotu bio prepun.

Vlasnik objekta Đani Banovac, koji drži bar već 20 godina, ne negira da je došlo do incidenta, prenosi Jutarnji.hr
“Brat i ja radimo po cio dan. Došla je ta američka porodica i naručili su dva piva. Kad im je brat donio račun, počeli su da viču da smo ih prevarili i da smo im donijeli račun za piće koje nisu popili, da to nije cijena za pivo iz cjenovnika. Naravno da je to bila ta cijena, ali oni su očigledno vidjeli šta su htjeli da vide. Vidjeli su, naravno, nižu cijenu – objašnjava Banovac.
“Bili su izuzetno bahati i bezobrazni”, kaže Banovac.

Počeli su bratu da viču “idiote”. Kad sam čuo da nas nazivaju kretenima, prišao sam im i rekao da mi možemo da budemo kreteni, ali da mi odlučujemo o ponašanju u objektu. Muškarcu sam opalio dva šamara i otjerao ih iz kafića. Dijete nije bilo prisutno, valjda se igralo negde sa strane.

“Sve su snimile kamere, tako da mogu da potvrde moju priču”, kaže Banovac i dodaje da se ne ponosi ovim što se dogodilo, ali da je bio potpuno izbačen iz takta Amerikanca.

 

Jutarnji.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com