Husović ostaje u pritvoru jer je pucao u pravcu koleginice - Volim Podgoricu

Husović ostaje u pritvoru jer je pucao u pravcu koleginice

Apelacioni sud odbio je žalbu o pritvoru branioca okrivljenog Emina Husovića, potpukovnika Vojske Crne Gore, koji je 25. juna tokom prepirke pucao u pravcu Alme Ljuljanaj, generalne direktorice Direktorata za materijalne resurse u Ministarstvu odbrane.

Incident se odigrao u službenim prostorijama Ministarstva odbrane kada je Husović upao u kabinet Ljuljanaj nezadovoljan premještajem na novo radno mjesto, jer je iz Ministarstva vraćen u službu u Vojsci Crne Gore, što njemu nije odgovaralo.

On je navodno bio u alkoholisanom stanju i vidno revoltiran je pokušao da uđe u kancelariju Ljuljanaj za koju je smatrao da je kriva za njegov premještaj.

On se pred sudom, kao i pred tužiocem branio ćutanjem. Prema navodima njegovog advokata Dalibora Tomovića, tužiteljka je tada tražila da mu se odredi zadržavanje zbog opasnosti od bjekstva i uticaja na svjedoke.

“Moj branjenik se branio ćutanjem jer je u stanju šoka zbog cjelokupne situacije”, kazao je tom prilikom njegov advokat.

Njegovu žalbu o pritvoru, Apelacioni sud cijenio je kao neosnovanu.

(Dnevne Novine)

1 komentar

  1. An fascinating discussion may be valued at comment. I do believe you should write read more about this topic, may possibly not be described as a taboo subject but normally individuals are there are not enough to speak on such topics. To another. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com