Home / NOVOSTI / Društvo / PJEVAČICI RUŠE VILU U CRNOJ GORI: Nastao haos, pogledajte kako je reagovala kada je dobila rješenje!
Foto Zoran Ilić/Ras Srbija

PJEVAČICI RUŠE VILU U CRNOJ GORI: Nastao haos, pogledajte kako je reagovala kada je dobila rješenje!

Pjevačica Nada Topčagić je u problemu jer je njena vila u Crnoj Gori bespravno sagrađena, ali ona za “Scenu” koja se četvrtkom izdaje uz “Blic” kaže da je to ne brine jer je u Crnoj Gori većina kuća na takav način podignuta te da je pokrenula proces legalizacije.

Folk pjevačica već godinama ljetuje u svojoj kući u Kaluđerovini kod Krašića, a ove godine je renovira iako nadležni planiraju da je ruše. Kako saznajemo, vila Nade Topčagić koja se nalazi na nekoliko metara od mora nema sve dozvole zbog čega bi u narednom periodu trebalo da bude srušena.

Foto Zoran Ilić/Ras Srbija

– Vlasti su se ozbiljno upustile u to da riješe problem nelegalne gradnje na primorju, a među nekretninama koje su na spisku rušenja je i kuća Nade Topčagić. Ona je dobila rešenje ali se pravi luda – kaže izvor Blica upućen u čitavu priču.

Kada smo pozvali Nadu, ona nam je revoltirano rekla da nije ona usamljen slučaj te da od rušenja nema ništa.

Foto Zoran Ilić/Ras Srbija

– Ma nema ni riječi o rušenju kuće, mi smo u fazi renoviranja. Proces legalizacije je u toku. Mislim da Crna Gora ima prečih problema sa nelegalnom gradnjom od moje kuće. Gomila njih nije ni podnijela zahtjev za legalizaciju. Ma tamo je ludilo kada je bespravna gradnja u pitanju. Bila sam tamo mjesec dana, nagledala radove renoviranja, a sada je sin Mikica preuzeo brigu o tome – kaže Nada, a paparaco “Scene” je i uslikao radove na njenoj kući kao i unuku koja trčkara okolo jer su pjevačicini sin i snaja trenutno na odmoru u ovoj kući.

Foto Zoran Ilić/Ras Srbija

– Dok su se drugi sa estrede razbacivali, trošili pare na krpice, Nada je slagala “paru na paru” i kupovala nekretnine. Sada ubiram plodove svog poštenog rada. Svako ko pjeva zna koliko je to težak dinar i da si cio život na točkovima i sa koferima. Koliko danas uzimaju para na tezgama ja bih imala pola Beograda. Nije normalno koliko se zarađuje danas kada je estrada u pitanju, evo sad imamo i te nazovi starlete. Pa to ima para ne zna šta će sa njima. Došlo je neko zlo vrijeme, svi su poludjeli. U rijaliti ulaze da bi imali seks pred milionima, da bi zaradile neke pare. To sve gledaju njihove porodice i još navijaju za njih. Pare su ljude iskvarile načisto i bolje je nemati ništa – kaže pjevačica.

Blic-rs

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com