RUSKINJA SJEKIROM UBILA ĆERKU (18) NA SPAVANJU (VIDEO) - Volim Podgoricu

RUSKINJA SJEKIROM UBILA ĆERKU (18) NA SPAVANJU (VIDEO)

Ruskinja Tatjana Degirmendži (49) je priznala da je sjekirom napala i ubila svoju ćerku Juliju (18) dok je djevojka spavala, a kao razlog navela da je tinejdžerka “voljela da se raspravlja”.

Prema informacijama, majka je više puta oružjem udarila ćerku, a jedan udarac je presjekao karotidu nesrećne djevojke. Stravičnu scenu prostorije u kojoj je krv bila po krevetu, ali i zidovima, nekoliko sati kasnije zatekao je Julijin stariji brat Sertan, a istražitelji sumnjaju da je Tatjana zapravo željela da raskomada ćerku.

Ubistvo se dogodilo u ruskom gradu Čajkovski, a lokalni mediji javljaju da je nakon ubistva majka odmah pokušala da pobjegne, pa se uputila na obližnju željezničku stanicu i ušla u prvi voz koji se pojavio.

Pretragom mjesta ubistva, policajci su ustanovili da među stvarima nema Tatjaninog pasoša, pa su raspisali potjernicu. Pronađena je u naredna 24 sata dok je pokušavala da se ukrca na voz u Iževsku, gradu od kog je Čajkovski udaljen 36 kilometara.

Na osnovu saopštenja policije, ona je priznala ubistvo, a navodno je izjavila i: “Da sam imala sedam ćerki kao što je ona (Julija), sve bih ih ubila”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com