Kamion od 130 tona prešao preko džipa! - Volim Podgoricu

Kamion od 130 tona prešao preko džipa!

Na površinskom kopu ’’Veliki Krivelj’’, iz sastava RTB ’’Bor’’ izbjegnuta je tragedija kada je juče kamion “Belaz” koji služi za prevoz rude i koji je nosivosti 130 tona u trenutku dok je išao u rikverc prešao preko džipa ’’hjundai’’.

U tom trenutku u džipu su se nalazila dva radnika borskog giganta koji su povrijeđeni, ali se nalaze van životne opasnosti.

“Vozač nije vidio džip, jer u trenutku kada je kamion krenuo u rikverc, nalazio se u tzv “mrtvom uglu”. Odmah smo pritrčali da pomognemo, pozvali Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla i povrijeđene odvezla u bolnicu”, kaže sagovornik Blica.

Radnici RTB Ivica Đorđević i Ljubiša Đorđević koji su se u trenutku nezgode nalazili u džipu, zadobili su povrede, ali se nakon ukazane pomoći u borskoj bolnici nalaze se u stabilnom stanju.

“Ivica Đorđević ima prelom ključne kosti i ugruvan je, ali je van životne opasnosti. Ljubiša Đorđević ima nagnječenje pluća. Oba radnika su u šoku, ali su sada u stabilnom stanju i pratićemo ih i nadalje”, rečeno je u borskoj bolnici.

Nakon istrage znaće se više detalja o ovom događaju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com