ŠTO GLASNIJE: Prijavite se za takmičenje u pjevanju! - Volim Podgoricu

ŠTO GLASNIJE: Prijavite se za takmičenje u pjevanju!

U cilju promocije i afirmacije mladih pjevača iz Nikšića, kao i ostalih gradova Crne Gore, Akademia bar organizuje takmičenje pjevača pod nazivom „Što glasnije“.

Takmičenje je otvoreno kako za amatere, tako i za profesionalne pjevače, a broj takmičara je ograničen na 24, koji će biti podijeljeni u tri grupe po osam.

Početak takmičenja je 8. oktobra, a traje sedam nedjelja. Naime, odrzavaće se dva puta nedjeljno – ponedjeljkom i srijedom.

Učesnike će ocjenjivati stručni žiri koji će biti sastavljen od renomiranih crnogorskih pjevača i muzičara: Nina Žižić, Aleksandar Zoranić, Davor Vučetić, Marko Perić (ex NO NAME), Ivan Ivanović (Bubnjivi), Veljko Vučurović (DST), Ljubo Ćeranić, Stefan Bjeletić i drugi.

Za prva tri mjesta obezbjeđene su vrijedne nagrade. Nagrada za prvo mjesto je putovanje za dvije osobe – Grčka, Italija ili Francuska, za drugo mikrofon SHURE 58, a za treće mjesto – vikend za dvoje u Etno selu „Montenegro“.

Biće obezbijeđene i druge vrijedne nagrade za koje će se pobrinuti sponzori.

Takmičari se mogu prijaviti slanjem CV-a ili kratkog snimka na mail: [email protected] ili na facebook stranici Akademia bar-a. Prijave su besplatne.

Takmičenje će se moći pratiti i preko livestream-a. Medijski sponzor je portal Onogošt.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com