Home / NOVOSTI / Društvo / Crna Gora uz prijateljski italijanski narod

Crna Gora uz prijateljski italijanski narod

Zbog tragedije koja se dogodila juče u Đenovi predsjednik Vlade Crne Gore, Duško Marković izrazio je saučešće itallijanskom kolegi Đuzepeu Konteu..

“Sa iskrenim žaljenjem pratimo vijesti o tragediji koja je zadesila Italiju usljed rušenja mosta Morandi, kada su tragično izgubljeni ljudski životi. Crna Gora je uz prijateljski italijanski narod u ovim teškim trenucima”, poručio je Marković na tviteru.

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović uputio je telegram saučešća italijanskom kolegi Enzu Moaveru..

“U ime Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore i svoje lično ime upućujem izraze najiskrenijeg saučešća porodicama nastradalih, a povrijeđenima želje za brz oporavak”, navodi se u telegramu crnogorskog šefa diplomatije italijanskom narodu.

Najmanje 39 osoba je poginulo u Đenovi kada se urušio dio vijadukta na autoputu A10.

loading...

One comment

  1. Hahahaha, veli Radijator-Prijateljski Italijanski narod? Kad smo se to sprijateljili? Jel u prvom il drugom svetskom ratu? Jel mozda za vrijeme Rimske republike? Ne znam , mozda za vrijeme Inkvizicije??? Daj ljudi ovi DPSovci misle ka da su crnogorski nepismeni retardirani narod sa kojim oni mogu da se sprdaju koliko oce! E nece bit bas da je tako! Sto je fina ova bijela Kucka na fotki!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com