Najzgodniji CRNOGORSKI GLUMAC postao tata, a ćerki dao PRELIJEPO KRATKO IME sa predivnim značenjem i porijeklom! - Volim Podgoricu

Najzgodniji CRNOGORSKI GLUMAC postao tata, a ćerki dao PRELIJEPO KRATKO IME sa predivnim značenjem i porijeklom!

Crnogorski glumac Momčilo Otašević postao je otac. Njegova supruga Jelena Perčin na svijet je donijela djevojčicu, a srećni tata nije krio suze radosnice.

Zanimljivo je da je glumac prisustvovao porođaju, a ćerkici je par dao kratko i lijepo ime Maša, sve popularnije u Srbiji.

Ne zna se tačno porijeklo ovog imena, ali je jedno sigurno – skraćena je verzija imena Marija i Magdalena. Pravo značenje imena je diskutabilno, ali se prepostavlja da znači gospođa ili uzvišena. Zanimljivo je da su se u prošlosti u Rusiji ovako zvale bake od milja, kojima je lično ime bilo Marija.

Podsjetimo, Maša je prvo Momčilovo dijete, a drugo lijepoj hrvatskoj glumici, koja iz prvog braka ima još jednu ćerku – devetogodišnju Lotu.

Inače, par je zajedno više od dvije godine, a upoznali su se na snimanju serije “Zora Dubrovačka”. Jelena je od zgodnog glumca starija devet godina, ali to nijednog trenutka nije bila prepreka njihovoj ljubavi. Na ludi kamen su stali u maju ove godine na intimnoj ceremoniji u Kotoru.

Žena.blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com