PUCNJAVA U BIJELOM POLJU: Pavlov bio pripadnik crvenih beretki, Ćatović znao da je u opasnosti - Volim Podgoricu

PUCNJAVA U BIJELOM POLJU: Pavlov bio pripadnik crvenih beretki, Ćatović znao da je u opasnosti

Državljanin Srbije Željko Pavlov zvani Zviždač (47) koji je ubijen preksinoć, u vatrenom obračunu, u Bijelom Polju, ranije je bio pripadnik srpske Jedinice za specijalne operacije takozvanih crvenih beretki. Policija u Srbiji, navodno već deset godina nije mogla da utvrdi gdje se on nalazi, a prema nezvaničnim saznanjima CdM-a iz istrage, sumnja se da je Pavlov navodno bio plaćeni ubica.

Sumnja se da je u razmjeni vatre Pavlova usmrtio Bjelopoljac Elvis Ćatović (32), koji je uhapšen i nakon saslušanja mu je određen pritvor. Prema saznanjima CdM-a Ćatović je znao da mu je život ugrožen, te je zbog toga nosio pištolj sa sobom.

Podsjećamo Željko Pavlov (47) iz Srbobrana ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u ponedjeljak pola sata prije ponoći u Bijelom Polju, dok je tom prilikom Ljubomir Lazić (46) iz Zemuna povrijeđen. Lazić nije životno ugrožen.

Nekoliko sati nakon pucnjave uhapšen je Bjelopoljac Elvis Ćatović (32) ispred čije kuće se dogodio vatreni obračun.

Iz Uprave policije je saopšteno da se sumnja da su Pavlov i Lazić ilegalno ušli u Crnu Goru i došli do mjesta gdje živi Ćatović s namjerom da ga ubiju.

Obavljen je uviđaj a u neposrednoj blizini tijela Pavlova pronađen je i izuzet pištolj “Vzor”, kalibra 7,65 milimetara sa prigušivačem.

U toku je dalja istraga o ovom događaju.

Izvor: 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com