BEOGRAĐANKE NAPRAVILE HAOS U TIVTU Hana i Huanita otišle u Crnu Goru da pljačkaju, a nakon lude akcije sada su u SPUŠKOM ZATVORU - Volim Podgoricu

BEOGRAĐANKE NAPRAVILE HAOS U TIVTU Hana i Huanita otišle u Crnu Goru da pljačkaju, a nakon lude akcije sada su u SPUŠKOM ZATVORU

Tridesetsedmogodišnje Beograđanke Hana B. i Huanita T. uhapšene su u akciji tivatske policije, čiji su im inspektori ušli u trag, nakon velike pljačke jedne od kuća u naselju Gradiošnica.

Djevojke su, saznaju Vijesti, uspjele da obiju vrata i uđu u kuću, iz koje su uzele oko 3.000 evra gotovine i veću količinu zlatnog nakita.

One su, tvrdi izvor Vijesti blizak istrazi, prije nekoliko dana stigle na ljetovanje u Tivat, a svojim poznanstvima uspjele su da saznaju za kuću u tivatskom naselju, koju su odlučili da opljačkaju.

Nakon što je prijavljeno obijanje, inspektori su pronašli Beograđanke i uhapsili ih, dok su, prema saznanjima Vijesti planirale da napuste grad.

Inspektori ispituju i na koji način su Beograđanke saznale da upravo u ovoj kući ima novca i zlatnog nakita.

Osnovni državni tužilac u Kotoru im je odredio zadržavanje do 72 časa, a na teret im je stavljeno krivično djelo teška krađa. Policija ih je juče uz krivičnu prijavu privela sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

On je potvrdio listu da je u prisustvu branioca saslušao okrivljene i da je prihvatio predlog tužioca i odredio im pritvor do 30 dana.

Beoograđanke su juče upućene u spuški istražni zatvor.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com