Ekipe podgoričke Čistoće na terenu: Završeni poslovi u centru grada - Volim Podgoricu

Ekipe podgoričke Čistoće na terenu: Završeni poslovi u centru grada

Poslovi uklanjanja zemlje i drugog sitnog otpada uz angažovanje autočistilice završeni su na Trgu Nezavisnosti i u ulicama u užem gradskom jezgru. Vršenjem ovih poslova, pored redovnog manuelnog održavanja, postiže se veći nivo higijene javnih površina.

Grupa radnika angažovana na pojačanom održavanju čistoće javnih površina poslove manuelnog sakupljanja otpada obavlja uz magistralne pravce prema Nikšiću i Marezi.

Prethodna dva dana ovi poslovi obavljani su na Zabjelu gdje je sakupljeno 25 kesa otpada, a 147 kesa odloženog otpada sakupljeno je uz ulice Veljka Vlahovića i Španskih boraca.

Pranje ulica sinoć je obavljano u ulicama: Žrtava fašizma, Braće Ribar, Španskih boraca, II crnogorskog bataljona, Nikole Tesle, Iva Andrića i Piperskoj.

Podsjećamo da se posao pranja javnih površina obavlja od 22 časa do 5 časova ujutru, s obzirom da je u tom periodu frekvencija saobraćaja manja, pa ekipe nesmetano mogu da obavljaju svoj posao.

Pražnjenje kontejnera se na teritoriji Glavnog grada i opština u okviru Glavnog grada vrši redovno, prema utvrđenoj dinamici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com